Actueel

 • Audio Tempel & DTC lease gaan samenwerken

   

  Sinds deze week is Audio Tempel een samenwerking aan gegaan met dtc lease.

  Door de nieuwe wetgeving zijn wij verplicht om alle financieringen boven de €249,- van een BKR toets te voorzien.

  Daarom hebben we besloten om met een betrouwbare partner in zee te gaan.

  DTC is al 15 jaar gespecialiseerd in deskundige advisering en het verstrekken van financieringen. Zo staan er de gediplomeerde adviseurs consumptief krediet tot uw beschikking voor de particuliere financieringen. Voor de zakelijke financieringen staan de financial lease adviseurs tot uw dienst. Alle financieringen worden met zorg, en met oog voor uw persoonlijke situatie, op maat geleverd. DTC biedt alle kredietvormen. Met een dealernetwerk van meer dan 1500 autobedrijven en een maandelijkse omzet van meer dan 1000 krediet- en verzekeringsaanvragen, is DTC een ervaren en betrouwbare partij voor uw financieringen en verzekeringen.

  Laat u zich daarom door Audio Tempel voorlichten naar uw mogelijkheden. Uw droom audio systeem is wellicht eerder haalbaar dan u denkt.

De beste manier om naar onze audio te luisteren is bij u thuis. Wij noemen dat ‘AUDIO-CONSULTING’.

Maak vrijblijvend een afspraak!

AudioTempel is opgericht door Cor van Empel.  Cor heeft meer dan 20 jaar ervaring met diverse audio apparatuur. Zijn passie is muziek, muziek, muziek en muziek.  Cor houdt van rock, blues, pop en jazz maar is wat minder thuis in de klassieke muziek maar laat zich graag verrassen. Kletsen met de klanten over de artiesten, kwaliteit van opnames en elkaar verrassen met nieuwe artiesten, uitvoeringen en opnames, vindt Cor het leuke van zijn werk. Om het vervolgens fantastisch te laten klinken op de diverse audiosystemen.

Cor die ook mede-eigenaar is van Sound Emotions en door de contacten met klanten op de diverse audio beurzen, werd er vaak om zijn mening gevraagd. Hoe zou je dit, hoe zou je dat en kunt u niet eens langs komen? Cor heeft daarom besloten om een winkel in Heerenveen te openen. Met als voorwaarde dat de audio apparatuur perfectie en de emotie in zich hebben.

Wanneer Cor het zelf niet weet hoe het een en ander zou moeten worden opgelost, heeft Cor diverse specialisten in dienst die altijd de juiste oplossing kunnen bieden.

Ook biedt Cor de mogelijkheid om audioapparaten te repareren en of te modificeren.  We maken gebruik van de nieuwste en beste apparatuur. Ook audio apparaten die niet bij ons zijn gekocht, repareren we, wanneer mogelijk, of modificeren we voor u.

Naast dit alles kunnen we ook uw luisterruimte, woonkamer, op akoestische eigenschappen meten en deze voor u, wanneer nodig, optimaliseren.

 

Muzikale emotie begint bij Audio Tempel